سلام دوستان عزیز وقتتون بخیر؛ آرزوی اوقات خوشی رو براتون داریم 🙂 در این جلسه از سری آموزش های پویش پایدار در خدمتتون هستیم برای آموزش درج اتوماتیک روزهای هفته در اکسل.

null

آموزش پیشرفته تر

null

آموزش مقدماتی

null

زمان ویدیو

2:53 دقیقه

مدرس دوره: سهیل فتحی

مدرس دوره

سهیل فتحی

null

زمان ویدیو

2:53 دقیقه

مدرس دوره: سهیل فتحی

مدرس دوره

سهیل فتحی

null

آموزش پیشرفته تر

null

آموزش مقدماتی

چگونه روزهای هفته ایرانی یا ماه های سال شمسی را در اکسل به صورت خودکار ایجاد کنیم؟

شاید برای شما پیش آمده باشد که وقتی در یک سلول یک ماه میلادی یا مخفف آن را تیپ کنیم و آن سلول را به سلول های پایین تعمیم دهیم، سایر ماه های نیز به ترتیب در سلول های بعدی به صورت خودکار ایجاد می شوند (به صورت زیر):

روزهای هفته در اکسل

روزهای هفته در اکسل

حال سؤال اینجاست که آیا ماه های شمسی (فروردین، اردیبهشت و …) نیز همین شرایط را دارند؟ خیر؛ فرضاً در صورتی که در یک سلول عبارت فروردین را تایپ کنیم و آن را به سایر سلول ها تعمیم دهیم، ماه های بعدی تکرار نمی شوند و مجدداً فروردین تکرار می شود. برای ماه های میلادی چطور می توان این شرایط را ایجاد کرد؟ برای این منظور باید بر روی یک سلول پر کلیک کرده و به تب home رفته و در کشوی sort & filter گزینه custom sort را انتخاب کنیم. مشاهده می شود که پنجره ای به صورت زیر باز شد:

 

پنجره custom sort اکسل

پنجره custom sort اکسل

 

در این پنجره در بخش a to z ،order را به custom list تغییر می دهیم. با این کار پنجره ای باز می شود که دو باکس دارد. در باکس سمت چپ لیست های موجود مانند لیست ماه های میلادی قرار گرفته و در باکس سمت راست امکان ایجاد باکس جدید وجود دارد. بنابراین در باکس سمت راست تک تک ماه های شمسی را به ترتیب وارد می کنیم (به صورت زیر):

 

ایجاد لیست تکرار شونده در اکسل

ایجاد لیست تکرار شونده در اکسل

پس از وارد کردن لیست ماه های شمسی دکمه add را می زنیم تا این لیست نیز به لیست های موجود اضافه شود. حال اگر در یک سلول عبارت فروردین (یا هر ماه شمسی دیگری) را وارد کنیم و به سلول های پایینی تعمیم دهیم (autofill)، سایر ماه های شمسی نیز در سلول های پایین تر تکرار می شود.

برای آموزش مطالب بیشتر در زمینه نرم افزار اکسل می توانید در دوره های اکسل مقدماتی و اکسل پیشرفته در آموزشگاه پویش پایدار شرکت کنید و علاوه بر استفاده از خدمات دوره، مدرک معتبر و بین المللی برای نرم افزار اکسل دریافت کنید.

 

ممنون از توجه شما 🙂

هر گونه سوال، پیشنهاد یا انتقادی در رابطه با دوره رایگان آموزش اکسل دارید در بخش دیدگاه‌ها مطرح نمایید تا بتوانیم بهترین آموزش ها را برای شما علاقمندان به آموزش اکسل تهیه کنیم.

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

11 دیدگاه

  1. سلام. چرا تاریخ های میلادی را وقتی به سلول های پایینی با تعداد بیش از 31، درگ می کنیم، عدد روز از 31 بیشتر هم می شود؟

    • سلام و عرض ادب
      احتمالا نحوه تایپ تاریخ میلادی در فایل شما صحیح نباشد و اکسل آن نوشته شما را به عنوان متن در نظر می گیرد. چک کنید که آیا در تب home بخش number فرمت سلول های مورد نظر شما date هست یا نه.

  2. با سلام و احترام
    ایجاد یک رویه تاریخ به صورت شمسی که وقتی تعداد روزها به 31 رسید یکی به ماه اضافه بشه چطوری انکانش پذیر هستش

  3. سلام میخوام یک دوره آماری بیست ساله از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۲۰ رو وارد اکسل کنم چجوری میتونم این سالها رو وارد کنم؟؟؟

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز با * مشخص شده است

نوشتن دیدگاه